Prezentare generala

Prezentare generala

Racorduri flexibile de inalta calitate pentru sisteme de conducte – domeniul nostru de activitate. Vizualizati intreaga noastra gama de produse: compensatori inox, compensatori cauciuc, compensatori textili sau furtunuri flexibile metalice.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri privind produsele noastre, va rugam contactati-ne!

Furtunuri flexibile

Furtunuri flexibile metalice

Furtunurile flexibile metalice ROTH pot avea o multitudine de aplicatii: vehicularea aburului, apei, chimicalelor, uleiurilor, gazelor; absorbtia miscarilor axiale, laterale si a vibratiilor; compensare la montaj in sistemele de conducte, etc. In completarea tipurilor standardizate, sunt disponibile si tipuri speciale cu o rezistenta sporita la vibratii si presiune.

Furtunurile ROTH sunt disponibile pentru diametre de la DN 6 la DN 400 cu sau fara impletitura metalica (1.4301) de protectie, cu certificare DIN–DVGW pentru apa si gaz, racordare cu conectori standardizati sau speciali. De asemenea sunt disponibile si constructii speciale, customizate, cu izolare termica, configuratii tub-dublu "Double Hose", furtunuri cu manta interioara din PTFE (Teflon).

details >>


Compensatori

Compensatori metalici

Compensatori ROTH cu burduf metalic (inox) sunt indispensabili in sistemele de conducte. Acestia compenseaza dilatarile existente in conducte datorita variatiei de temperatura si/sau pot fi utilizati pentru absorbtia vibratilor cauzate de pompe, compresoare si turbine.

Compensatoarele metalice ROTH sunt disponibile cu burdufuri unistratificate sau multistratificate, pentru diametre intre DN15 si DN7000 sau sectiuni rectangulare, atat pentru miscari de tip axial, lateral, unghiular, universal, cat si in configuratii pentru descarcarea presiunii.

details >>

Compensatori din material textil

Compensatoarele ROTH din material textil sunt utilizati cu precadere in centrale de termoficare si energetice. Compensatoarele sunt special proiectate, unistratificat sau multistratificat, la orice dimensiuni si forme, atat pentru medii gazoase cat si granulare, sau/si ca protectie la incendii sau compensatori din elastomeri, in functie de specificatiile aplicatiei in care vor fi utilizati.

Compensatoarele textile absorb miscarea cu un efort minim astfel incat ele pot compensa toate miscarile conductei. Calitatea superioara este garantata prin alegerea materialelor adecvate, intreg procesul fiind monitorizat continuu. Pentru o functionare optima a compensatorilor este necesara o montare corespunzatoare (vedeti sectiunea download - instructiuni).

details >>

Compensatori cu burduf din cauciuc

Compensatoarele ROTH cu burduf din cauciucsunt utilizate în sisteme de încalzire, aer conditionat si sisteme de ventilatie (HVAC), centrale electrice si de termoficare, rafinarii, inductria chimica, industria navala si în multe alte sectoare industriale. Acestea se remarca printr-o flexibilitate sporita si o foarte buna absorbtie a zgomotului. Compensatoarele sunt disponibile in gama DN25 – DN2000, in diferite calitati ale cauciucului (EPDM, BUTYL, NITRIL, HYPALON, etc ..). Constructii speciale cu inel de sustinere pentru presiuni negative, interior din Teflon (PTFE), tije de limitare a deformatiilor, racordare prin flanse conform diferitelor standarde (DIN PN6-PN16, ASA 150lbs, ...) si materiale (inox, otel-galvanizat, aluminiu) sunt deasemenea disponibile.

details >>

Despre noi

ROTH SRL
"The connection you can trust"

Produsele noastre: compensatori metalici , nemetalici si furtunuri flexibile reprezinta rezultatul a peste 50 ani de experienta germana in domeniu.

Personalul nostru
calificat va raspunde prompt la solicitarile dumneavoastra.

more...

Targuri si Expozitii

Hannover Messe

Hannover, April 19 - 23, 2010

WTT Expo

Karlsruhe, April 27 - 29, 2010

Industria

Budapest / Hungary, May 04 - 07, 2010

Alte targuri si expozitii la care participam