Compensatoare cu burduf din cauciuc

Compensatoare cu burduf din cauciuc. Compensatori universali


Compensator cauciuc - Tip A

Compensatorii cu burduf din cauciuc - Tip A - sunt folosite cu precadere in sistemele de incalzire, conditionare a aerului si/sau ventilatie, centrale si retele de termoficare, rafinarii, industria chimica, industria navala. Datorita burdufului din cauciuc, compensatorul are o flexibilitatea ridicata, mai mult acesta poate compensa atat miscarile axiale cat si cele laterale si unghilare, inclusiv vibratile sau zgomotul din sistem.

Compensatorii cu burduf din cauciuc sunt disponibili in diferite calitati (ale cauciucului), corespunzatore fiecarei aplicatii (EPDM, BUTYL, NITRIL, NEOPRENE, etc). Suplimentar, compensatorul poate fi echipat cu insertie textila pentru protectie si ranforsare si racordare cu flanse cu auto-etansare.

Compensator cauciuc - Tip B

Compensatorii cu burduf din cauciuc - Tip B - sunt folosite in instalatiile sanitare si in sistemele de conducte utilizate in tehnologia solara (panouri solare, pompe de caldura, etc.).

Acestea compenseaza dilatarea termica si vibratile atat axial cat si lateral, avand o buna rezistenta chimica si mecanica. Racordarea compensatorilor de tip B se face prin cuple filetate la interios, la exterior sau mixt.


Compensator "flansa" - Tip C

Compensatorul "flansa" - Tip C - este un elemente de racordare metal-cauciuc folosit pentru absorbtia vibratiilor existente in conductele montate in apropierea pompelor si/sau a sistemelor de pompare.

Acesti compensatori au o forma cilindrica, avand vulcanizata in interior o flansa metalica DIN PN6/PN10. La montarea acestor compensatori nu mai este nevoie de garnituri, acestia asigurand etanseitatea conductei/montajului. Acesti compensatori sunt disponibili doar in EPDM sau EPDM-SPROTH Compensatoare

ROTH SRL
"The connection you can trust"

Produsele noastre, compensatoare metalice , compensatoare din cauciuc, nemetalice si furtunuri flexibile metalice reprezinta rezultatul a peste 50 ani de experienta si tehnica germana in domeniu.

Personalul nostru calificat va raspunde prompt solicitarilor dumneavoastra si va poate oferii servicii de instalare-montaj (valabil doar pentru unele locatii).

detali >>

Targuri si Expozitii

Industria

Budapest, May 15 - 18, 2012

ACHEMA

Frankfurt/Main, June 18 - 22, 2012

InnoTrans 2012

Berlin, September 18. - 21, 2012

Alte targuri si expozitii la care participam >>