Compensatoare din material textil

Compensatoare din material textil. Panza pentru compensator

Compensatoarele ROTH din material textil sunt utilizate cu precadere in centrale de termoficare si energetice pentru evacuarea gazelor de ardere. Compensatoarele sunt special proiectate, unistratificat sau multistratificat, la orice dimensiuni si forme, atat pentru medii gazoase cat si granulare, sau/si ca protectie la incendii, in functie de specificatiile aplicatiei in care vor fi utilizati.

Compensatoarele textile absorb miscarea cu un efort minim astfel incat ele pot compensa toate miscarile conductei (axial, lateral, unghiular). Calitatea superioara este garantata prin alegerea materialelor adecvate, intreg procesul fiind monitorizat continuu. Materialele sunt disponibile atat ca si produs finit cat si ca panza pentru compensator. Pentru o functionare optima a compensatorului este necesara o montare corespunzatoare (vedeti sectiunea Documentatie pentru instructiuni privind montarea si inchiderea compensatorilor textili).

Tipuri constructive standardizate
ROTH Compensatoare

ROTH SRL
"The connection you can trust"

Produsele noastre, compensatoare metalice , compensatoare din cauciuc, nemetalice si furtunuri flexibile metalice reprezinta rezultatul a peste 50 ani de experienta si tehnica germana in domeniu.

Personalul nostru calificat va raspunde prompt solicitarilor dumneavoastra si va poate oferii servicii de instalare-montaj (valabil doar pentru unele locatii).

detali >>

Targuri si Expozitii

Industria

Budapest, May 15 - 18, 2012

ACHEMA

Frankfurt/Main, June 18 - 22, 2012

InnoTrans 2012

Berlin, September 18. - 21, 2012

Alte targuri si expozitii la care participam >>