Compensatoare cu burduf din cauciuc

Tubulatura flexibila pentru exhaustare

Tubulatura metalica spiralata

Tubulatura spiralata este des intalnita in sistemele de exhaustare si evacuare (esapament) a gazelor rezultate procesului de ardere. Tubulatura este confectionata din otel inoxidabil, iar datorita acestui fapt poate fi folosita la temperaturi de pana la 600C, fiind ideala in sistemele de esapare a gazelor arse (400-500C). Produsul se remarca printr-o flexibilitate ridicata datorita structurii spiralata si asigura etanseitate pana la presiuni de maxim 1 bar.

Tubulatura spiralata este disponibila la orice lungime, intr-o gama variata de diametre incepand cu DN20 pana la DN300. Un alt avantaj major al tubulaturii spiralate este posibilitatea recordarii facile direct pe conducta prin coliere metalice de prindere.
Pentru specificatii complete va rugam accesati sectiunea Documentatie >>
ROTH Compensatoare

ROTH SRL
"The connection you can trust"

Produsele noastre, compensatoare metalice , compensatoare din cauciuc, nemetalice si furtunuri flexibile metalice reprezinta rezultatul a peste 50 ani de experienta si tehnica germana in domeniu.

Personalul nostru calificat va raspunde prompt solicitarilor dumneavoastra si va poate oferii servicii de instalare-montaj (valabil doar pentru unele locatii).

detali >>

Targuri si Expozitii

Industria

Budapest, May 15 - 18, 2012

ACHEMA

Frankfurt/Main, June 18 - 22, 2012

InnoTrans 2012

Berlin, September 18. - 21, 2012

Alte targuri si expozitii la care participam >>