Furtunuri flexibile metalice

Furtunuri flexibile metalice. Tubulatura corugata

Furtunurile flexibile metalice ROTH pot avea o multitudine de aplicatii: vehicularea aburului, apei, chimicalelor, uleiurilor, gazelor; absorbtia miscarilor axiale, laterale si a vibratiilor; compensare la montaj in sistemele de conducte. In completarea tipurilor standardizate, sunt disponibile si tipuri speciale, customizate, cu o rezistenta mecanica sporita.

Furtunurile ROTH sunt disponibile pentru diametre incepand cu DN 6 pana la DN 400 cu sau fara impletitura metalica (1.4301) exterioara de protectie, cu certificare DIN DVGW pentru apa si gaz, racordare cu conectori standardizati sau speciali. De asemenea sunt disponibile si constructii speciale, customizate, cu izolare termica, configuratii tub-dublu "Double Hose", furtunuri cu manta interioara din PTFE (Teflon).

Tipuri constructive si racorduri standardizate
ROTH Compensatoare

ROTH SRL
"The connection you can trust"

Produsele noastre, compensatoare metalice , compensatoare din cauciuc, nemetalice si furtunuri flexibile metalice reprezinta rezultatul a peste 50 ani de experienta si tehnica germana in domeniu.

Personalul nostru calificat va raspunde prompt solicitarilor dumneavoastra si va poate oferii servicii de instalare-montaj (valabil doar pentru unele locatii).

detali >>