Produse ROTH

Produsele noastre

Racorduri flexibile de inalta calitate pentru sisteme de conducte domeniul nostru de activitate.
Vizualizati intreaga noastra gama de produse: compensatori inox, compensatori cauciuc, compensatori textili sau furtunuri flexibile metalice.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri privind produsele noastre, va rugam sa folositi pagina de contact >>.


Furtunuri si Tubulatura Flexibila Metalica


Furtunuri metalice - inox (tubulatura corugata)

Furtunurile flexibile metalice ROTH pot avea o multitudine de aplicatii: vehicularea aburului, apei, chimicalelor, uleiurilor, gazelor; absorbtia miscarilor axiale, laterale si a vibratiilor; compensare la montaj in sistemele de conducte. In completarea tipurilor standardizate, sunt disponibile si tipuri speciale, customizate, cu o rezistenta mecanica sporita.

Furtunurile ROTH sunt disponibile pentru diametre incepand cu DN 6 pana la DN 400 cu sau fara impletitura metalica (1.4301) exterioara de protectie, cu certificare DIN DVGW pentru apa si gaz, racordare cu conectori standardizati sau speciali. De asemenea sunt disponibile si constructii speciale, customizate, cu izolare termica, configuratii tub-dublu "Double Hose", furtunuri cu manta interioara din PTFE (Teflon).

Furtunuri metalice >>


Tubulatura exhaustare (tubulatura spiralata)

Tubulatura spiralata este des intalnita in sistemele de exhaustare si evacuare (esapament) a gazelor rezultate procesului de ardere. Tubulatura este confectionata din otel inoxidabil, iar datorita acestui fapt poate fi folosita la temperaturi de pana la 600°C, fiind ideala in sistemele de esapare a gazelor arse (400-500°C). Produsul se remarca printr-o flexibilitate ridicata datorita structurii spiralata si asigura etanseitate pana la presiuni de 1 bar.

Tubulatura spiralata este disponibila intr-o gama variata de dimensiuni incepand cu DN20 pana la DN300. Pentru specificatii complete va rugam accesati sectiunea Documentatie >>

Tubulatura exhaustare >>


Compensatoare (Expansion Joints)


Compensatori metalici (inox)

Compensatoarele ROTH cu burduf din otel inoxidabil sunt indispensabile in sistemele de conducte. Acestia compenseaza dilatarile existente in conducte datorita variatiei de temperatura si pot fi utilizate pentru absorbtia vibratilor cauzate de pompe, compresoare si turbine.

Compensatoarele metalice ROTH sunt disponibile cu burdufuri unistratificate sau multistratificate, pentru diametre intre DN15 si DN7000 sau sectiuni rectangulare, atat pentru miscari de tip axial, lateral, unghiular, universal, cat si in configuratii pentru descarcarea presiunii.

Compensatoare metalice >>


Compensatoare din material textil (fabric)

Compensatoarele ROTH din material textil sunt utilizate cu precadere in centrale de termoficare si energetice pentru evacuarea gazelor de ardere. Compensatoarele sunt special proiectate, unistratificat sau multistratificat, la orice dimensiuni si forme, atat pentru medii gazoase cat si granulare, sau/si ca protectie la incendii, in functie de specificatiile aplicatiei in care vor fi utilizati.

Compensatoarele textile absorb miscarea cu un efort minim astfel incat ele pot compensa toate miscarile conductei (axial, lateral, unghiular). Calitatea superioara este garantata prin alegerea materialelor adecvate, intreg procesul fiind monitorizat continuu. Materialele sunt disponibile atat ca si produs finit cat si ca panza pentru compensator. Pentru o functionare optima a compensatorului este necesara o montare corespunzatoare (vedeti sectiunea Documentatie pentru instructiuni privind montarea si inchiderea compensatorilor textili).

Compensatoare din material textil >>


Compensatoare cu burduf din cauciuc

Compensatoarele ROTH cu burduf din cauciuc sunt utilizate in sisteme de incalzire, aer conditionat si sisteme de ventilatie (HVAC), centrale electrice si de termoficare, rafinarii, inductria chimica, industria navala si in multe alte sectoare industriale. Acestea se remarca printr-o flexibilitate sporita si o foarte buna absorbtie a zgomotului. Compensatoarele sunt disponibile in gama DN20 – DN2000, in diferite calitati ale cauciucului (EPDM, BUTYL, NITRIL, NEOPRENE, HYPALON). Constructii speciale cu inel de sustinere pentru presiuni negative (vacuum), interior din Teflon (PTFE), tije de limitare a miscarilor, racordare prin flanse conform standardelor internationale (DIN PN6-PN16, ASA 150lbs) si materiale (inox, otel-galvanizat, aluminiu) sunt deasemenea disponibile.

Compensatoare din cauciuc >>

Contact us!

ROTH SRL

Str. Sfintii Apostoli Petru si Pavel Nr.3 - B1
300256 Timisoara, Romania
Oficiul Postal Nr.8 CP.1109

Tel: 0256-220-982
Fax : 0256-220-986

office@roth-compensatoare.ro
www.roth-compensatoare.ro

Targuri si Expozitii

Industria

Budapest, May 15 - 18, 2012

ACHEMA

Frankfurt/Main, June 18 - 22, 2012

InnoTrans 2012

Berlin, September 18. - 21, 2012

Alte targuri si expozitii la care participam >>